Kemisk Peel

Kemisk peel

En kemisk peel är en behandling som rengör på djupet. Den tar bort orenheter från hudytan och ner i porerna samt tar bort gamla och skadade hudceller från hudytan. Eftersom en kemisk peel snabbar på cellförnyelsen i huden så får du en smidigare hud och fin lyster. Då huden lättare behåller fukt minskas även fina linjer och rynkor. 


Tidigare exklusivt för Akademikliniken är Pure AK peel. Detta är Akademiklinikens signaturpeel, men har nu kommit till DK-kliniken och Hudiksvall! Det är vi givetvis väldigt glada för. Pure AK peel är en riktig "red carpet peel" som ger dig fin lyster!

 

En nyhet från Dermapenworlds är Uber Peels! Den ena är en medeldjup peel med mandelsyra som huvudingrediens. Den andra en djup TCA-peel. Fungerar som ensamt majestät, men är utvecklad för att även komplementera din dermapenbehandling. 


Pure AK peel är en AHA-peel med glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra (BHA). Passar bäst till normal till känslig hy som är torr och utan lyster, men kan användas på alla hudtyper. Peelen är utjämnande, inflammationhämmande, avlägsnar lättare pigmenteringar och ger lyster. Passar inte mörkare hudtoner då det finns en risk för hyperpigmentering.

Uber Peel PRO har en unik blandning av aktiva ingredienser, såsom mandelsyra, mjölksyra och hyaluronsyra. Denna kemiska peel används för att reducera fina linjer, behandla orenheter, jämna ut hudtonen och ljusa upp pigmenteringar. Passar de flesta hudtyper och även för mörkare hudtyper efter konsultation.


Uber Peel MD är en TCA-peel med medicinsk styrka. Den är utformad för att punktbehandla ärr, rynkor och pigmenteringar. Behandlingen innebär en kraftigare avflagning på det behandlade området.

© Copyright. All Rights Reserved.

Följ oss på sociala medier

Kontaktuppgifter

Storgatan 29

824 30 Hudiksvall

Email: info@dk-kliniken.se

Phone: 076-169 96 96