Sunekos

Foto: ArtNyou Photo

Sunekos

DK-kliniken kan nu erbjuda en ny behandling som förbättrar hudkvalitén runt dina ögon. Med Sunekos 200 kommer man åt det tunna området runt ögonen på ett sätt som inte tidigare har varit möjligt.


Sunekos 200 består av en blandling av ren hyaluronsyra som inte är krosslänkad och en patienterad sammansättning aminosyror. Denna sammansättning stimulerar i sin tur din naturliga cellproduktion av kollagen och elastin.


Vad kan Sunekos göra?

Med Sunekos kan vi förbättra hudstrukturen runt ögat. Denna förbättring kan innebära att mörka ringar och påsighet under ögonen förbättras. Detta är ett bra alternativ till dig som inte kan eller vill genomföra en fillerbehandling, så kallad tear trough.


Hur går behandlingen till?

Innan du får genomföra en injektionsbehandling med fillers finns det lagkrav på att du genomgår en konsultation med betänketid. Betänketiden mellan konsultation och behandling ska vara minst två dygn. Under konsultationen går vi igenom en hälsodeklaration så att inga hinder finns för att genomföra behandlingen. Du får även ta ställning till de risker som finns samt att vi går igenom vilket resultat som kan uppnås.


Om inga hinder finns bedövas området på behandlingsdagen inför injicering. Behandlingen är inte särskilt smärtsam. Räkna med att vara rejält svullen direkt efter behandling så solglasögon rekommenderas. Denna initiala svullnad lägger sig inom någon till några timmar.


Hur många behandligar krävs?

Sunekos 200 startar som en kur x 3 med ca 2 veckors mellanrum mellan behandlingarna.


Hur länge håller resultatet?

En underhållsbehandling krävs ca var 6:e månad för ett bestående resultat.


Pris:

1990kr/behandling

4990kr för en kur x 3