Sunekos

Sunekos 200

Besväras du av mörka ringar eller påsar under ögonen?


DK-kliniken kan nu erbjuda en ny behandling som förbättrar hudkvalitén runt dina ögon. Med Sunekos 200 kommer man åt det tunna området runt ögonen på ett sätt som inte tidigare har varit möjligt.


Sunekos 200 består av en blandling av ren hyaluronsyra och en patienterad sammansättning aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Genom detta förbättrar du hudens elasticitet på ett naturligt sätt.

 

Hur går behandlingen till?


Du startar din behandling med en kur x 3 som görs med två veckors intervaller. Produkten injiceras runt ögonområdet med en tunn nål. Trots sina 12 stick/öga upplever de flesta inte behandlingen som smärtsam. Du får gärna lokalbedövning innan. 


Direkt efter behandlingen är du väldigt svullen kring ögonen. Det är totalt 2,8ml av produkten som injiceras så svullnaden beror mycket på den mängd vätska som har injicerats. Denna initiala mer akuta svullnad lägger sig fort - oftast inom några timmar. Du kan förvänta dig att en mindre svullnad kvarstår i några dagar, men jämfört med många andra behandlingar som är skapade för huden kring ögonen är återhämtningstiden kort med minimal svullnad.


När du har gjort din kur behövs underhåll ca 1ggr/halvår. Då behövs det inte läggas en ny kur utan du underhåller med enstaka injektion.


Kontaktuppgifter

Storgatan 29

824 30 Hudiksvall

Email: info@dk-kliniken.se

Phone: 076-169 96 96

© Copyright. All Rights Reserved.

Följ oss på sociala medier