Dermapen

Dermapen

 

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och dermapen är marknadsledande världen över. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så sätt får behandlingen dubbel effekt, både av hudens egna läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.  Resultatet blir en föryngring samt en förbättrning av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av ex fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

 

 

 

 

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och ditt önskemål.

 

Med Dermapen4 kan man behandla:

Huduppstramning och föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive äcneärr,kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som "Red Carpet Treatment" då huden blir återfuktat, får fin lyster och glow.

 

 

Efter behanlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. De eventuella rekationer som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Du informeras alltid om vad specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

Kontaktuppgifter

Storgatan 29

824 30 Hudiksvall

Email: info@dk-kliniken.se

Phone: 076-169 96 96

© Copyright. All Rights Reserved.

Följ oss på sociala medier