Dermapen

Foto: ArtNyou Photo

Dermapen4 - microneedling

Dermapen4 är en maskin som skapar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Under behandlingen slussas även produkter eller plasma ned i huden. På så sätt får behandlingen dubbel effekt, både av hudens egna förnyelseprocess samt från preparaten som slussas ner djupare än om de appliceras på hudytan.

 

Vad kan Dermapen4 göra?

 Dermapen4 kan behandla den förtida åldrade huden då den minskar fina linjer och gör huden mer uppstramad med mer lyster . Behandlingen kan även förbättra oren hy med acne och stora porer. Om du har ärr är detta en bra grund för din behandling. 


Har man större hudproblem eller önskar ett snabbare och bättre resultat kombineras Dermapen med fördel med andra behandlingar, vanligtvis med medeldjupa peels, PRX-T33 och PRP.


Hur går behandlingen till?

Inom ca 24 timmar efter bokning får du ett mail med rekommendationer inför och efter din behandling. På behandlingsdagen går vi igenom dina förväntningar på behandlingen. Om inga hinder finns startar behandlingen med rengöring och desinficering av huden. Utvalda produkter för dig slussas därefter ner i huden med Dermapen4. Behandlingen är inte helt smärtfri, men själva nålningen går fort - räkna med under 7 minuter. Efter nålningen får du en svalkande sheet mask vilket brukar ses som belöningen. 


Efter behandlingen är huden rodnad vilket brukar lägga sig inom 12 timmar. Du kan gå tillbaka till vanliga aktiviteter efter med vissa restriktioner.


Hur många behandlingar krävs?

Oftast behövs en behandlingskur på 3-8 behandlingar beroende på hudtillstånd och önskat resultat. Behandlingarna upprepas då var 4-8 vecka beroende på indikation och individuella förutsättningar för återhämtning.


Hur länge håller resultatet?

För att ditt resultat ska kvarstå behöver du en underhållsbehandling ca var 6:e månad.


Pris:

2195kr/behandling.

Vid bokning av en kur x 3 erhålls 10% rabatt.

Vid bokning av en kur x 6 erhålls 20% rabatt.