Erbjudanden

Kampanjer September

Kompisbokning


Jag introducerar kompisbokning på kliniken! Här får du och din vän 20% rabatt på er injektionsbehandling med fillers, skinbooster eller profhilo när ni bokar tillsammans. 


För att ta del av erbjudandet måste ni boka just "kompisbokning" och att ni kommer samtidigt till den bokade tiden. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter och gäller maximalt 2ml/person. 


Ni båda måste ha genomfört en konsultation innan behandling eller ha gjort liknande behandling hos mig inom 6 månader.

Vi introducerar vår signaturbehandling

New SKIN med 40% rabatt


Vi är så spända på att se resultaten från vår nya signaturbehandling som vi har valt att döpa till "New SKIN". Namnet återspeglar verkligen detta då du kommer att förbättra din hud utifrån och in. 


Nordlys IPL är verkligen "the golden standard" för IPL. Med IPL jobbar för en jämn hudton, vilket betyder att vi tar bort brustna blodkärl, rodnader samt pigmenteringar. 


Hydrobooster är en injektionsbehandling som både kan jobba med att stretcha ut befintliga rynkor samt att den fungerar som en långvarig återfuktare på ett djupare plan. 


New SKIN kombinerar dessa behandlingar med två behandlingar Hydrobooster samt två behandlingar med Nordlys IPL enligt detta schema. Mindre justeringar kan givetvis göras. 

v.0: Hydrobooster

v.2 Nordlys IPL

v.6 Nordlys IPL

v.8 Hydrobooster


Vi har givetvis redan satt ett fint grundpris för denna kombination, men du som startar behandlingen i September får ta del av vårt introduktionserbjudande.

Ordinarie pris: 8750kr

Introduktionspris: 5274kr

Du sparar 3516kr! 


Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

I September handlar allt om hud. Du får därför 20% rabatt på Dermapen och PRX


Dermapen och PRX-t33 är otroligt populära behandlingar tack vare dess korta återhämtningstid och direkta resultat. Vi vill i September hjälpa dig att städa bort sommaren och förbereda huden för vinterns påfrestningar med en fin rabatt på din behandling med Dermapen eller PRX-t33. Eller varför inte passa på att kombinera dem?


För att ta del av erbjudandet behöver du göra din behandling i September. Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller ej på kurpris.