Erbjudanden

Kampanjer December

Kompisbokning


Jag introducerar kompisbokning på kliniken! Här får du och din vän 20% rabatt på er injektionsbehandling med fillers, skinbooster eller profhilo när ni bokar tillsammans. 


För att ta del av erbjudandet måste ni boka just "kompisbokning" på boka direkt och att ni kommer samtidigt till den bokade tiden. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter och gäller maximalt 2ml/person. 


Ni båda måste ha genomfört en konsultation innan behandling eller ha gjort liknande behandling hos mig inom 6 månader.

DK-kliniken fyller 4 år!


DK-kliniken fyller hela 4 år i December och det ska självklart firas tillsammans med er med en otroligt fin kampanj på Emmas absoluta favoritbehandlingar!


Du får hela 1000kr rabatt när du genomför en behandling med:

Fillers (gäller ej på 0,5ml)

Profhilo

Nordlys IPL (enbart helt ansikte, ej partibehandling).


Dessutom får du 20% extra när du köper ett presentkort i December.


Detta går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Presentkortet gäller således enbart på ordinarie priser.

Kampanj från ZO Skin Health

En perfekt gåva till dig själv eller någon annan som vill ha en enkel hudvårdsrutin som samtidigt stärker upp din hudbarriär och ger fin lyster. När du köper en Daily Power Defense eller AOX Serum får du ett GSR-kit på köpet. 


Getting Skin Ready® är det första och absolut nödvändiga steget för att uppnå frisk hud. Det är ett enkelt system av rengöringsmedel, exfolieringar och toners som arbetar i synergi för att återställa frisk hud och optimera effektiviteten hos alla förebyggande eller korrigerande produkter


Det här är vad jag kallar kampanjernas kampanj! Gäller december ut eller så länge lagret räcker

Kampanj ZO Micro Facial


Micro Facial Program är ett hembehandlingskit sammansatt för att ge extralyster,något som många önskar sig denna tiden på året. Dessutom hjälper kitet till attge ännu bättre resultat från det återstående ZO Programmet.

Micro Facial Program är utformat för att ge mjukare, slätare och naturligt strålande hud utan irritationer eller återhämtningstid.


Kitet innehåller:
☑ Exfoliating Cleanser
☑ Exfoliating Polish
☑ Complexion Renewal Pads


-Getting Skin Ready är det första steget för en frisk hud med lyster. Ett protokoll med rengöring, exfoliering och pads som ger både mekanisk och kemisk exfoliering för att ta bort smuts och talg.

☑ Enzymatic peel (full size)
-Mild behandling som varsamt förnyar hudytan, slätar ut och återfuktar och ger omedelebar lyster.


☑ 3 Skin Brightening Sheet Masque
-Uppfriskande mask som lugnar och främjar en jämn hudton samtidigt som den revitaliserar uttorkad hud


Pris: 1690kr

Limited Edition och gäller så länge lagret räcker

Kampanj från ZO Skin Health


Med denna fina julkampanj kan du välja mellan Renewal Cream och Recovery Cream och få en Dual Action Scrub (travelsize) och ett hårband i gåva.

Recovery Cream är en lugnande, rik kräm för torr och känslig hud. Ceramider återfuktar och förebygger fuktförlust medan retinol bidrar till att reducera fina linjer och rynkor. Detta är en kräm som stärker hudbarriären för en friskare hud.

Pris: 1395kr


Renwal Cream är en lätt kräm som passar alla hudtyper, även fet hud. Inkapslat retinol bidrar till att reducera fina linjer medan antioxidanter och anti-irritanter skyddar och lugnar huden.

Pris: 1195kr


Dual Action Scrub är en mångsidig och effektiv peeling som tar bort bakterier och bidrar till en klarare hud. Kemisk och mekanisk exfoliering tar bort döda hudceller, medan tea tree olja löser upp överflödigt talg som kan täppa till porerna och leda till nya utslag.


Kampanjen gäller till 31/12-2022


 

Kampanj från ZO Skin Health


Du som är en van ZO-användare vet att padsen är det som går åt först. Nu får du halva priset på nr 2 när du köper två förpackningar med pads. Ge dem båda till dig själv eller varför inte dela med dig med en vän.


Pris

Complexion Renawal pads: 645kr/styck. 2-pack 967,50kr.

Oil Control Pads: 835kr/styck. 2-pack 1252,50


Kampanjen gäller till 31/12-2022