Vaxning

Foto: ArtNyou Photo

Vaxning

Vaxning är ett enkelt och effektivt sätt att bli av med oönskad hårväxt under längre perioder än vid rakning då stråna rycks ut med roten. De strån som växer tillbaka blir också generellt tunnare och upplevs därför mjukare. Ytterligare en fördel är att man tenderar till att få färre inåtväxande hårstrån vilket ger inflammationer.


Vi erbjuder vaxning av ben, bikinilinje och brasiliansk vaxning. Intimvaxning görs enbart på kvinnor.


Hur går behandlingen till?

Hårlängden är viktig för ditt resultat vid vaxning. Vi rekommenderar dig att ha ca 2-5mm långa strån vilket brukar innebära att du inte får raka dig på två veckor innan behandlingen.


På behandlingsdagen appliceras ett varmt vax på området vilket sedan snabbt rycks bort. Första gången du gör behandlingen kan det upplevas som mer smärtsamt då stråna är många, sitter tätt och hårt i hårsäcken. Vid upprepade behandlingar blir det lindrigare. 


Efter behandlingen har du ofta en ömhet och rodnad i huden vilket oftast lägger sig inom ett dygn. Låt huden vila under denna tid och utsätt den inte för exempelvis poolbad eller bastubad.


Hur ofta behöver man upprepa behandlingen?

Behandlingen bör upprepas ungefär var 3:e-5:e vecka beroende på din hårväxt. Vi rekommenderar dig att inte vänta för länge för att få de gynnsamma effekterna i form av mindre smärta, rodnad och ömhet.



Prisexempel brasiliansk:

650kr


Samtliga priser finns publicerade under fliken "boka tid"