Fillers

Fillers

 

Fillers har blivit väldigt populärt då det ger omedelbart resultat, har låg risk och kort återhämtningstid. DK-kliniken arbetar med Restylane vilket är ett svenskt märke och var först på marknaden. Detta innebär att de också har längst forskning bakom sina produkter. Det känns tryggt som behandlare. Restylane har flera olika fillers beroende på hudstruktur och var man vill placera produkten. Din behandlare väljer produkt utifrån ditt behov.

Med åldrandet får vi ofta en volymförlust i ansiktet vilket kan resultera i att man ser trött eller sur ut. Med fillers kan återskapa volymen som har gått förlorad vilket ger ett piggare och fräshare intryck. Självklart är det också möjligt att förstärka ansiktsdrag som exempelvis vid en läppförstoring.

 

Idag arbetar man med en helhetssyn med fillers. Som behandlare vill man uppnå harmoni i ansiktet och få ett naturligt resultat. Därför är det viktigt att vi har en konsultation för att gå igenom vilken behandling som passar bäst utifrån vilket resultat som önskas. 

Fördelar med fillers är att resultatet syns omedelbart och att återhämtningstiden är kort. Smärta är subjektivt, men många upplever inte behandlingen som väldigt smärtsam. Bedövningsmedel finns i sprutan och till extra känsliga områden finns lokalbedövning.

 

Nackdelar med fillers är att resultatet inte är bestående och påfyllning krävs för att bibehålla resultatet. Det finns också alltid en risk för blåmärken och/eller svullnad.

Kontaktuppgifter

Storgatan 29

824 30 Hudiksvall

Email: info@dk-kliniken.se

Phone: 076-169 96 96

© Copyright. All Rights Reserved.

Följ oss på sociala medier