Skinboosters

Foto: ArtNyou Photo

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster är en lättflytande hyaluronsyra som injiceras i microdroppar direkt under huden. Här blir den en kraftig återfuktare för huden utan att bygga volym.  Skinboosters går att injicera i ansikte, på händer, hals och dekolletage för att stärka den känsliga huden och minska fina linjer. 

 

Vad kan Skinboosters göra?

Eftersom huden blir bättre återfuktad av behandlingen slätas fina linjer och skavanker ut. Återfuktningen ger också huden fin lyster. Skinboosters kan även användas för att maskera akneärr.


Hur går behandlingen till?

Innan du får genomföra en injektionsbehandling med fillers finns det lagkrav på att du genomgår en konsultation med betänketid. Betänketiden mellan konsultation och behandling ska vara minst två dygn. Under konsultationen går vi igenom en hälsodeklaration så att inga hinder finns för att genomföra behandlingen. Du får även ta ställning till de risker som finns samt att vi går igenom vilket resultat som kan uppnås.


Om inga hinder finns injiceras produkten på behandlingsdagen med vass och/eller trubbig nål. Behandlingen är inte särskilt smärtsam. Efter behandlingen kan du återgå till vanliga aktiviteter med mindre restriktioner.


Hur många behandlingar krävs?

Skinboosters rekommenderas att startas som en kur x 3 med 2-4 veckors mellanrum.


Hur länge håller resultatet?

För att ditt resultat ska kvarstå behöver du en underhållsbehandling ca var 6:e månad.


Pris:

3100kr/injektion

7750kr för en kur x 3.