Skinboosters

Foto: ArtNyou Photo

Hydrobooster - Skinbooster

Hydrobooster är en lättflytande hyaluronsyra som injiceras i microdroppar direkt under huden. Här blir den en kraftig återfuktare för huden utan att bygga volym. Förutom i syfte av att tillföra fukt till huden har Hydrobooster även en stretchingeffekt på rynkor. 

 

Vad kan Skinboosters göra?

Eftersom huden blir bättre återfuktad av behandlingen slätas fina linjer och skavanker ut. Huden blir mer återfuktad än tidigare. Hydrobooster kan även vara ett bra alternativ för dig som inte vill eller kan använda dig av botox för att minska exempelvis pannrynkor. "Rökrynkor" har tidigare varit väldigt svårbehandlade, men Hydrobooster kan minska förekomsten av detta.


Hur går behandlingen till?

Innan du får genomföra en injektionsbehandling med Hydrobooster finns det lagkrav på att du genomgår en konsultation med betänketid. Betänketiden mellan konsultation och behandling ska vara minst två dygn. Vid konsultationen går vi igenom vilket resultat du kan förvänta dig samt vilka risker behandlingen kan innebära.


Om inga hinder finns injiceras produkten på behandlingsdagen med vass och/eller trubbig nål. Behandlingen är inte särskilt smärtsam. Efter behandlingen kan du återgå till vanliga aktiviteter med mindre restriktioner.


Hur många behandlingar krävs?

Hydrobooster genomförs initialt som en kur x 2 med två månaders intervall. 


Hur länge håller resultatet?

För att ditt resultat ska kvarstå behöver du en underhållsbehandling ca var 6:e månad.


Pris:

3100kr/injektion

5800kr för en kur x 2.