Laser IPL Nordlys system

Foto: ArtNyou Photo

Laser IPL Nordlys system

Behandling med Nordlys IPL är snabb, säker, effektiv och kliniskt dokumenterad i publicerade studier. Nordlys IPL använder korta, säkra skurar av ljus som riktas mot huden i olika kombinationer av ljuspulser, beroende på vad du önskar behandla. Behandlingen är mest effektiv och säker på ljus hud utan solbränna då kontrasten mellan pigment, hår eller kärl och hud är som störst.


Vad kan IPL Nordlys göra?

  • Solskadad, Miljöbelastad, åldrad hud

  • Pigmentering

  • Kärl, ansikte

  • Acne

  • Rosacea

  • Diffus rodnad

  • Hårreduktion


Hur går behandlingen till?

Jag rekommenderar dig att komma osminkad till din behandling om det är ansiktet som ska behandlas. Om du har makeup på tar vi bort denna. En ultraljudsgel placeras på behandlingsområdet och du får ett par glasögon som skyddar dina ögon. Du kommer att känna en pulserande värme vid varje skott. Detta går att jämföra med en snärtande gummisnodd. Ev smärta går snabbt över. 


Vid hårborttagning får du inte vaxa eller rycka hårstrån innan eller efter behandlingen. Att raka sig går bra, men lämna gärna några strån till behandlingen så det går att bedöma håret.


Du kommer att ha en rodnad,värmekänsla och lite svullnadi huden direkt efter behandlingen vilket lägger sig inom ett till två dygn. Efter några dagar kan en avfjällning ske. Minst SPF 30 ska användas när du är ute i minimum 30 dagar efter behandling.


Hur många behandligar krävs?

Beroende på vilken indikation, utgångsläge och önskat resultat behövs ca 1-6 behandlingar med en månads intervall


Hur länge håller resultatet?

Individuellt och beror på indikation.

Pris:

Prisexempel helt ansikte: 2495kr.

För utförlig prislista - se "Boka tid"