Kemisk Peel

Foto: ArtNyou Photo

Kemiska peels

DK-kliniken erbjuder flera olika sorters kemiska peels beroende på vilket resultat du vill uppnål. Några används för att göra en djupare rengöring då vi städar bort döda hudceller från hudytan. Cosmelan är det bästa mot pigmeteringar och PRX-T33 är en djupgående peel utan dess vanligtvis negativa bieffekterna. Förutom Cosmelan genomförs övriga behandlingar som en kur x 3-6 beroende på förutsättningar och önskat resultat.


ZO peels

Förstärk ditt hemmaprotokoll från ZO med ZO peels. Beroende på din hudtyp väljer jag syror samt aktiva masker utifrån vad ditt behov. 

Pris från: 1295kr.


PRX-T33

PRX-T33 har tagit världen med storm. Detta då den har kraften av en TCA-peel, men skapar inte frosting vilket innebär att du inte har någon återhämtningstid efter behandlingen. Vill du arbeta med hudföryngring är PRX-T33 en bra bas. Behandlingen är inte särskilt smärtsam och du kan återgå till vanliga aktiviteter efter med mindre restriktioner.

Pris: 1890kr/behandling

Pris kur x 3: 4990kr.


Cosmelan

Cosmelan är världsledande för behandling av pigmenteringar. Behandlingen genomförs en gång på klinik och efterföljs av ett hemmavårdsprotokoll i 6 månader för att pigmenteringarna inte ska återkomma. På behandlingsdagen appliceras en brun mask som du går hem med. Efter 8-12 timmar tvättas denna av i hemmet. Du rekommenderas därför att boka en förmiddagstid då du inte får somna med masken på. Beroende på ditt hudtillstånd kan du få en lindrig till kraftig flagning efter. 

Pris: 6500kr. Ett första set av hemmavårdsprodukter ingår i priset.