Kemisk Peel

Kemisk peel

En kemisk peel är en behandling som rengör på djupet. Den tar bort orenheter från hudytan och ner i porerna samt tar bort gamla och skadade hudceller från hudytan. Eftersom en kemisk peel snabbar på cellförnyelsen i huden så får du en smidigare hud och fin lyster. Då huden lättare behåller fukt minskas även fina linjer och rynkor. 


Tidigare exklusivt för Akademikliniken är Pure AK peel. Detta är Akademiklinikens signaturpeel, men har nu kommit till DK-kliniken och Hudiksvall! Det är vi givetvis väldigt glada för. Pure AK peel är en riktig "red carpet peel" som ger dig fin lyster!

 

Dermapenworld har två peels utvecklade för att kunna användas i din dermapenbehandling, men fungerar även som ensamt majestät. Den ena är en medeldjup peel med mandelsyra som huvudingrediens. Den andra en djup TCA-peel. 


Nyhet på DK-kliniken är Cosmelan - en peel för att ta bort pigment. Fungerar på alla hudtyper och flera olika problem med pigment såsom melasma, solskador och pigmenterade ärr. Peelen jämnar även ut små skavanker och verkar lystergivande.


Pure AK peel är en AHA-peel med glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra (BHA). Passar bäst till normal till känslig hy som är torr och utan lyster, men kan användas på alla hudtyper. Peelen är utjämnande, inflammationhämmande, avlägsnar lättare pigmenteringar och ger lyster. Passar inte mörkare hudtoner då det finns en risk för hyperpigmentering.

Uber Peel PRO har en unik blandning av aktiva ingredienser, såsom mandelsyra, mjölksyra och hyaluronsyra. Denna kemiska peel används för att reducera fina linjer, behandla orenheter, jämna ut hudtonen och ljusa upp pigmenteringar. Passar de flesta hudtyper och även för mörkare hudtyper efter konsultation.


Uber Peel MD är en TCA-peel med medicinsk styrka. Den är utformad för att punktbehandla ärr, rynkor och pigmenteringar. Behandlingen innebär en kraftig avflagning på det behandlade området.

Cosmelan är en unik peel för att den arbetar i cellerna som skapar pigment. Behandlingen är uppbyggt i två steg där det första sker på kliniken. Du får där på dig en brun mask som du ska ha på dig i 8-12 timmar. Vi rekommenderar därför att du är ledig från arbete på behandlingsdagen. Du får inte somna med masken varav en förmiddagstid rekommenderas för att du ska tvätta av den vid rätt tidpunkt.


Efter denna peel kan du få allt från en lättare avflagning till en kraftig avflagning beroende på din huds kondition vid behandlingstillfället. Då skadade pigmentceller kommer upp till hudytan kan även ditt tillstånd bli tillfälligt försämrat.


Steg två består om ett hemmaprotokoll med produkter från Mesoestetics. Detta är en del av behandlingen går dessa produkter inte att bytas ut. Denna behandling pågår under 6 månader.Kontaktuppgifter

Storgatan 29

824 30 Hudiksvall

Email: info@dk-kliniken.se

Phone: 076-169 96 96

© Copyright. All Rights Reserved.

Följ oss på sociala medier