Profhilo

Profhilo

Bioremodellering är ett innovativt koncept för anti aging som motverkar slapphet i huden. Profhilo är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna. Klinisk data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan. Profhilo är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSAs patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkade substanser. 


En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling. 


Profhilo är den snabba och enkla vägen till friskare hud. Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTETICS AWARD 2016. Profhilo är italiensk designad kvalitet med resultat och säkerhet. Kunskap, pågående forskning, teknisk utveckling och den senaste toppmoderna produktionsprocessen gör IBSA ledande inom tillverkning av hyaluronsyra.

 

 

Vad är Profhilo?

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Det kan användas på ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande. 


Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och mimimering av linjer. Hyaluronsyra är mest känd som en "filler" och brukar användas för att ge volym till läppar eller att konturera och forma andra områden i ansiktet. Profhilo skiljer sig från vanliga fillers på många sätt tack vare sin struktur som kgör det möjligt att den sprids över ett stort område för att öka återfuktning och strama upp eller "omforma" huden.


Hur fungerar det?

Profhilo är den snabba och enkla vägen till friskare hud. Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTETICS AWARD 2016. Profhilo är italiensk designad kvalitet med resultat och säkerhet. Kunskap, pågående forskning, teknisk utveckling och den senaste toppmoderna produktionsprocessen gör IBSA ledande inom tillverkning av hyaluronsyra. Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som produceras i vår kropp. Den finns i hud, leder och annan bindväv. Dess roll är att behålla fukt i kroppen och hjälpa till med kollagenproduktion. Den kan hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den idealisk för att binda fukt i huden. Med ålder minskar dock hyaluronsyraproduktionen och huden ser mattare ut och dehydreras, med fina linjer och rynkor som en oundviklig följd. 


Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden. Eftersom den är termiskt bunden och inte kemiskt bunden fungerar den som en fantastisk återfuktare, och inte en filler. Den injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydrering. Under de närmsta fyra veckorna går den in i fas två och börjar arbeta med att öka elastin och kollagenproduktionen. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende. 


Tack vare sin gel-konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt, utan att några klumpar bildas. Det betyder att det kan användas på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers, till exempel hals och panna.


Hur många behandlingar behövs?

En komplett kur består av två sessioner med en månad emellan. En ytterligare behandling kan rekommenderas efter ca 4-6 månader för att bibehålla effekten.


Kontaktuppgifter

Storgatan 29

824 30 Hudiksvall

Email: info@dk-kliniken.se

Phone: 076-169 96 96

© Copyright. All Rights Reserved.

Följ oss på sociala medier